Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JBJRJD Little ronaldos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Somatra geeft een lange en hoge pass. Hiranya rent richting de bal. Sadasivam maakt een afschuwelijke overtreding. Sadasivam krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Qamar geeft een lange en hoge pass. Tarit kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muthukaruppan de bal onder controle te krijgen. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - Little ronaldos 0:1

13e minuut.
Saswata rent richting de bal. Saswata passt de bal in één keer door. Muthupalaniappan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhas verovert de bal door een tackle van achteren. Suhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sadasivam rent richting de bal. Muthukaruppan is nu in balbezit. Muthukaruppan passt de bal met de wreef. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - Little ronaldos 0:2

21e minuut.
Hiranya rent richting de bal. Hiranya passt de bal zonder na te denken. Sangeeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangaraj onderschept slim de pass. Rangaraj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Sadasivam de bal. Suhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhas passt de bal zonder na te denken. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pallavi is nu in balbezit. Pallavi geeft de bal voor. Thiruvengadathan rent richting de bal. Thiruvengadathan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tarit onderschept slim de pass. Tarit geeft een hoge lob. Muthukaruppan met een sublieme pass. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Sadasivam de bal. Suhas onderschept slim de pass. Suhas speelt de bal door. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pallavi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiruvengadathan met de inworp. Suhas rent richting de bal. Suhas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 57%, Little ronaldos 43%.
JBJRJD - Little ronaldos 0:2

51e minuut.
Sangeeta onderschept slim de pass. Sangeeta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viswanathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Harish speelt de bal door. Hemendra rent richting de bal. Pallavi heeft problemen om de bal te vangen. Nashier rent richting de bal. Nashier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - Little ronaldos 1:2

83e minuut.
Saswata rent richting de bal. Muthukaruppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukaruppan passt de bal in één keer door. Vijayalakshmi is nu in balbezit. Vijayalakshmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - Little ronaldos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 40%, Little ronaldos 60%.
JBJRJD - Little ronaldos 1:3