Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little ronaldos JBJRJD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Virasana met een harde bal richting middenveld. Sadasivam kopt de bal weg. Qamar heeft problemen om de bal te vangen. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Akshaykumar onderschept slim de pass. Akshaykumar geeft een lange en hoge pass. Sadasivam kopt de bal weg. Vijayalakshmi is nu in balbezit. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tarit met een sublieme pass. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangeeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vijayalakshmi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little ronaldos - JBJRJD 1:0

18e minuut.
Hiranya geeft een hoge lob. Ankola rent richting de bal. Ankola speelt de bal door. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sangeeta speelt de bal door. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier passt de bal in één keer door. Suhas rent richting de bal. Suhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sadasivam kopt de bal weg. Ankola speelt de bal door. Qamar probeert naar een medespeler te passen. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little ronaldos - JBJRJD 2:0

35e minuut.
Saswata speelt de bal door. Sangeeta speelt de bal door. Viswanathan is nu in balbezit. Nashier verovert de bal door een tackle van achteren. Nashier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little ronaldos - JBJRJD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little ronaldos 45%, JBJRJD 55%.
Little ronaldos - JBJRJD 2:1

49e minuut.
Tarit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ankola de bal. Ankola passt de bal zonder na te denken. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sangeeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadasivam rent richting de bal. Sangeeta begaat een overtreding. Sangeeta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little ronaldos 48%, JBJRJD 52%.
Little ronaldos - JBJRJD 2:1