Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangalore FC FC BERSA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Dhurvasula is nu in balbezit. Shreekant onderschept slim de pass. Shreekant passt de bal met de wreef. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman draait met de bal, schiet en ... Veerender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Raguraman is nu in balbezit. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Motala is nu in balbezit. Shreekant onderschept slim de pass. Shreekant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - FC BERSA 0:1

22e minuut.
Umesh speelt de bal door. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant met een sublieme pass. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Karunakaran controleert de bal met de borst. Dhurvasula is nu in balbezit. Karunakaran begaat een overtreding. Karunakaran krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Shreekant passt de bal zonder na te denken. Karunakaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshi met een sublieme pass. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shreekant kopt de bal weg. Parvin is nu in balbezit. Parvin geeft de bal voor. Daar is Raguraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raguraman schiet op doel. Veerender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 50%, FC BERSA 50%.
Bangalore FC - FC BERSA 0:1

47e minuut.
Honnenahalli kopt de bal weg. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula rent richting de bal. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Karunakaran met een sublieme pass. Shreekant is nu in balbezit. Shreekant probeert naar een medespeler te passen. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangalore FC - FC BERSA 0:2

65e minuut.
Chetan probeert naar een medespeler te passen. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula rent richting de bal. Digamber rent richting de bal. Digamber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Singh rent richting de bal. Inworp. Singh met de inworp. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangalore FC 45%, FC BERSA 55%.
Bangalore FC - FC BERSA 0:2