Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BERSA Bangalore FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Noronha met een snelle inworp. Umesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Umesh passt de bal met de wreef. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Motala bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant met een sublieme pass. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Venkataramanan trapt de bal weg van het doel. Sanyukta kopt de bal weg. Klungelig pakt Umesh de bal. Digamber rent richting de bal. Digamber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - Bangalore FC 0:1

41e minuut.
Patterjee rent richting de bal. Joshi verovert de bal door een tackle van achteren. Joshi passt de bal in één keer door. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 39%, Bangalore FC 61%.
FC BERSA - Bangalore FC 0:1

51e minuut.
Parvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parvin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjanatha met een snelle inworp. Shreekant geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BERSA - Bangalore FC 1:1

52e minuut.
Parvin geeft een hoge lob. Daar is Karunakaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digamber rent richting de bal. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft een lange en hoge pass. Joshi is nu in balbezit. Joshi geeft de bal voor. Klungelig pakt Revati de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Motala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venkatadri komt het veld opgelopen. Singh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Digamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - Bangalore FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 50%, Bangalore FC 50%.
FC BERSA - Bangalore FC 1:2