Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warriors 1 Little ronaldos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Prabir speelt de bal door. Irani bereikt de bal nog maar net als eerste. Irani geeft de bal voor. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - Little ronaldos 1:0

17e minuut.
Viswanathan passt de bal zonder na te denken. Vasant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suriyaprakash de bal. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Monish met de inworp. Prabhath geeft een lange en hoge pass. Gadepalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ankola rent richting de bal. Lavanya onderschept slim de pass. Lavanya probeert naar een medespeler te passen. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - Little ronaldos 2:0

33e minuut.
Viswanathan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasant met de inworp. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Prabhath passt de bal zonder na te denken. Irani bereikt de bal nog maar net als eerste. Irani met een sublieme pass. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Hemendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sudarshana kopt de bal weg. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath probeert naar een medespeler te passen. Vijayalakshmi is nu in balbezit. Vijayalakshmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sujeev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 34%, Little ronaldos 66%.
Warriors 1 - Little ronaldos 2:0

53e minuut.
Harish geeft een hoge lob. Gadepalli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Seetharaman de bal onder controle te krijgen. Vijayalakshmi rent richting de bal. Vijayalakshmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Prabir rent richting de bal. Ankola verovert de bal door een tackle van achteren. Ankola speelt de bal door. Vijayalakshmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijayalakshmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 49%, Little ronaldos 51%.
Warriors 1 - Little ronaldos 2:0