Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warriors 1 FC BERSA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Noronha is nu in balbezit. Suriyaprakash onderschept slim de pass. Suriyaprakash speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Prabir verovert de bal door een tackle van achteren. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant passt de bal in één keer door. Raguraman rent richting de bal. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suriyaprakash zijn tegenspeler op de grond. Suriyaprakash krijgt een gele kaart. Patterjee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karunakaran met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Seetharaman de bal. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman haalt uit met een fantastische trap. Sujeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman schiet op doel. Sujeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Umesh speelt de bal door. Dristi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjanatha maakt een afschuwelijke overtreding. Dristi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dristi kan niet meer verder spelen. Pramesh komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pramesh geeft de bal voor. Inworp. Manjanatha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shreekant controleert de bal met de borst. Shreekant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - FC BERSA 0:1

30e minuut.
Sudarshana geeft een hoge lob. Irani kopt de bal weg. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa draait met de bal, schiet en ... Venkataramanan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warriors 1 - FC BERSA 1:1

34e minuut.
Shreekant met een sublieme pass. Sanyukta rent richting de bal. Sanyukta met een sublieme pass. Raguraman rent richting de bal. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Noronha is nu in balbezit. Irani onderschept slim de pass. Irani speelt de bal door. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 39%, FC BERSA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warriors 1 - FC BERSA 1:1

60e minuut.
Sanyukta met een snelle inworp. Shreekant rent richting de bal. Shreekant geeft de bal voor. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pramesh met een snelle inworp. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya passt de bal in één keer door. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Noronha passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prabir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irani heeft problemen om de bal te vangen. Irani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Umesh de bal. Umesh passt de bal met de wreef. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman haalt uit met een fantastische trap. Sujeev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - FC BERSA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 54%, FC BERSA 46%.
Warriors 1 - FC BERSA 1:2