Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BERSA Warriors 1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lavanya passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterjee met een snelle inworp. Sanyukta is nu in balbezit. Sanyukta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gadepalli speelt de bal door. Irani is nu in balbezit. Irani met een sublieme pass. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa schiet op doel. Venkataramanan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - Warriors 1 0:1

7e minuut.
Noronha kopt de bal weg. Inworp. Irani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Suriyaprakash de bal. Suriyaprakash geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sudarshana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanyukta met een snelle inworp. Shreekant rent richting de bal. Shreekant geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Raguraman passt de bal met de wreef. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant verovert de bal door een tackle van achteren. Raguraman rent richting de bal. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BERSA - Warriors 1 1:1

28e minuut.
Lavanya met een sublieme pass. Vasant is nu in balbezit. Vasant met een sublieme pass. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Revati geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasant met de inworp. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dristi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patterjee de bal. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Shreekant rent richting de bal. Suriyaprakash rent richting de bal. Suriyaprakash passt de bal in één keer door. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 43%, Warriors 1 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BERSA - Warriors 1 1:1

50e minuut.
Vasant verovert de bal door een tackle van achteren. Vasant probeert naar een medespeler te passen. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. Revati probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shreekant is nu in balbezit. Shreekant passt de bal in één keer door. Gadepalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vasant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasant geeft een hoge lob. Noronha heeft problemen om de bal te vangen. Kellerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Umesh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suriyaprakash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suriyaprakash legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BERSA - Warriors 1 1:2

81e minuut.
Patterjee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasant met een snelle inworp. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sudarshana geeft een lange en hoge pass. Suriyaprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriyaprakash speelt de bal door. Kellerafa is nu in balbezit. Kellerafa schiet op doel. Venkataramanan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BERSA 61%, Warriors 1 39%.
FC BERSA - Warriors 1 1:2