Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JBJRJD FC BERSA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Saswata passt de bal in één keer door. Karunakaran is nu in balbezit. Suhas onderschept slim de pass. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Venkataramanan trapt de bal weg. Klungelig pakt Sanyukta de bal. Sanyukta met een sublieme pass. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qamar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Shreekant is nu in balbezit. Saswata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant verovert de bal door een tackle van achteren. Shreekant schiet op doel. Udipi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Nashier is nu in balbezit. Karunakaran is nu in balbezit. Nashier verovert de bal door een tackle van achteren. Suhas is nu in balbezit. Suhas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hiranya geeft een hoge lob. Gopan kopt de bal weg. Suhas speelt de bal door. Nashier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nashier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 47%, FC BERSA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JBJRJD - FC BERSA 0:0

53e minuut.
Manjanatha met de inworp. Klungelig pakt Shreekant de bal. Shreekant haalt uit met een fantastische trap. Raguraman is nu in balbezit. Raguraman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - FC BERSA 0:1

61e minuut.
Bhupendra verovert de bal door een tackle van achteren. Shreekant verovert de bal door een tackle van achteren. Shreekant met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanyukta de bal. Sanyukta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Sangeeta passt de bal met de wreef. Suhas rent richting de bal. Suhas met een sublieme pass. Nashier is nu in balbezit. Nashier haalt uit met een fantastische trap. Venkataramanan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gopan geeft een lange en hoge pass. Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya geeft de bal voor. Raguraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguraman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - FC BERSA 0:2

78e minuut.
Sanyukta onderschept slim de pass. Sanyukta speelt de bal door. Raguraman rent richting de bal. Shreekant bereikt de bal nog maar net als eerste. Shreekant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JBJRJD - FC BERSA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JBJRJD 54%, FC BERSA 46%.
JBJRJD - FC BERSA 0:3