Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vaisu11 baadshah
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram met een sublieme pass. Chandresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandresh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Satin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shridhar passt de bal zonder na te denken. Kumur rent richting de bal. Sudama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandresh is nu in balbezit. Chandresh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sudama met een sublieme pass. Chandresh is nu in balbezit. Kelaka is nu in balbezit. Chandresh onderschept slim de pass. Chandresh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kumur probeert naar een medespeler te passen. Sanaka rent richting de bal. Sanaka passt de bal in één keer door. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - baadshah 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 65%, baadshah 35%.
vaisu11 - baadshah 1:0

51e minuut.
Shridhar rent richting de bal. Kelaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kelaka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kumur de bal. Kumur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chandresh is nu in balbezit. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Kelaka begaat een overtreding. Meenakshisundaram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chandresh komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Sanaka met een snelle inworp. Kumur geeft een lange en hoge pass. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - baadshah 2:0

84e minuut.
Mahatapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa geeft een lange en hoge pass. Sudhakar is nu in balbezit. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumur is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - baadshah 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 43%, baadshah 57%.
vaisu11 - baadshah 3:0