Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baadshah vaisu11
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


19e minuut.
Sohan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pundarik de bal. Mahatapa rent richting de bal. Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - vaisu11 1:0

38e minuut.
Kalluri speelt de bal door. Shameem is nu in balbezit. Shameem speelt de bal door. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Jignesh de bal. Muthukumar begaat een overtreding. Jignesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sohan met een snel genomen vrije trap. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pundarik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kumur met een sublieme pass. Muthukumar rent richting de bal. Sudhakar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumur onderschept slim de pass. Kumur draait met de bal, schiet en ... Tarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baadshah - vaisu11 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 46%, vaisu11 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baadshah - vaisu11 1:1

49e minuut.
Sohan rent richting de bal. Sohan passt de bal in één keer door. Meenakshisundaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ... Nachiketa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - vaisu11 2:1

50e minuut.
Doeltrap. Pundarik trapt de bal weg van het doel. Sudama kopt de bal weg. Chandresh rent richting de bal. Chandresh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar passt de bal in één keer door. Kumur is nu in balbezit. Kumur schiet op doel. Tarak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 43%, vaisu11 57%.
baadshah - vaisu11 2:1