Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shreu stritkers dzbsmyduk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Lakhani is nu in balbezit. Gaganvihari onderschept slim de pass. Mounil maakt een afschuwelijke overtreding. Mounil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gaganvihari raakt geblesseerd tijdens het duel. Noronha wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gaganvihari is nu in balbezit. Gaganvihari schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Sanjayparte met een snelle inworp. Kulkarni met een sublieme pass. Niranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxmanan onderschept slim de pass. Laxmanan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - dzbsmyduk 1:0

18e minuut.
Gurudutt verovert de bal door een tackle van achteren. Gurudutt speelt de bal door. Puskara is nu in balbezit. Puskara draait met de bal, schiet en ... Choudhari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - dzbsmyduk 2:0

30e minuut.
Noronha passt de bal in één keer door. Tyagi rent richting de bal. Tyagi passt de bal in één keer door. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gurudutt verovert de bal door een tackle van achteren. Vedanga is nu in balbezit. Vedanga speelt de bal door. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 52%, dzbsmyduk 48%.
shreu stritkers - dzbsmyduk 2:0

55e minuut.
Lakhani geeft een hoge lob. Inworp. Tyagi met de inworp. Daar is Nitesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitesh schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Tiju is nu in balbezit. Tiju geeft een hoge lob. Gaganvihari kopt de bal weg. Daar is Nitesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitesh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - dzbsmyduk 2:1

78e minuut.
Laxmanan rent richting de bal. Nitesh rent richting de bal. Met opzet legt Laxmanan zijn tegenspeler op de grond. Laxmanan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 55%, dzbsmyduk 45%.
shreu stritkers - dzbsmyduk 2:1