Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dzbsmyduk shreu stritkers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sukhdev rent richting de bal. Inworp. Vedanga met een snelle inworp. Yudhajit is nu in balbezit. Yudhajit passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Niranjan de bal. Sukhdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhdev met een sublieme pass. Puskara is nu in balbezit. Puskara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sanjayparte rent richting de bal. Yudhajit onderschept slim de pass. Yudhajit met een sublieme pass. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kulkarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh onderschept slim de pass. Gaganvihari is nu in balbezit. Nitesh rent richting de bal. Nitesh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - shreu stritkers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 49%, shreu stritkers 51%.
dzbsmyduk - shreu stritkers 1:0

58e minuut.
Gaganvihari rent richting de bal. Amish rent richting de bal. Gaganvihari onderschept slim de pass. Gaganvihari schiet op doel. Gavarasana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tyagi zal de hoekschop nemen. Daar is Sanjayparte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedanga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gavarasana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - shreu stritkers 2:0

86e minuut.
Gurudutt is nu in balbezit. Gurudutt geeft de bal voor. Niranjan is nu in balbezit. Puskara onderschept slim de pass. Puskara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jaidev rent richting de bal. Jaidev met een sublieme pass. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap. Manesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 57%, shreu stritkers 43%.
dzbsmyduk - shreu stritkers 2:0