Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fab 5 inida stars`
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Samit onderschept slim de pass. Samit geeft een hoge lob. Sarmistha is nu in balbezit. Gunendran verovert de bal door een tackle van achteren. Gunendran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - inida stars` 0:1

21e minuut.
Rakhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naini de bal. Visvajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Visvajit draait met de bal, schiet en ... Lecamwasam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - inida stars` 0:2

25e minuut.
Naini met een sublieme pass. Daar is Ghouse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visvajit rent richting de bal. Visvajit haalt uit met een fantastische trap. Lecamwasam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maruthi probeert naar een medespeler te passen. Devdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdas passt de bal zonder na te denken. Sunil rent richting de bal. Sunil schiet op doel. Ravi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 46%, inida stars` 54%.
Fab 5 - inida stars` 0:2

55e minuut.
Satyanarayana rent richting de bal. Gunendran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishan begaat een overtreding. Gunendran roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gunendran kan niet meer verder spelen. Prasadsingh komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Prasadsingh rent richting de bal. Ghouse rent richting de bal. Devdas rent richting de bal. Prasadsingh onderschept slim de pass. Prasadsingh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Devdas rent richting de bal. Prasadsingh verovert de bal door een tackle van achteren. Prasadsingh passt de bal met de wreef. Visvajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Visvajit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Shanbhag geeft een hoge lob. Inworp. Karumuri met een snelle inworp. Maruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruthi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Umrigar geeft de bal voor. Niraj rent richting de bal. Niraj passt de bal zonder na te denken. Prasadsingh rent richting de bal. Prasadsingh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 51%, inida stars` 49%.
Fab 5 - inida stars` 0:2