Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shreu stritkers vaisu11
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Gavarasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumur is nu in balbezit. Daar is Kumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gurudutt geeft de bal voor. Kulkarni probeert naar een medespeler te passen. Muthukumar is nu in balbezit. Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - vaisu11 0:1

32e minuut.
Venkatesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjayparte verovert de bal door een tackle van achteren. Sukhdev is nu in balbezit. Sukhdev geeft de bal voor. Puskara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pundarik onderschept slim de pass. Pundarik geeft de bal voor. Amish probeert de bal aan de voet te houden. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulkarni onderschept slim de pass. Kulkarni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puskara de bal. Puskara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 43%, vaisu11 57%.
shreu stritkers - vaisu11 0:1

49e minuut.
Tarun met een sublieme pass. Mahatapa kopt de bal weg. Klungelig pakt Gavarasana de bal. Muthukumar rent richting de bal. Muthukumar draait met de bal, schiet en ... Tarun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - vaisu11 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 53%, vaisu11 47%.
shreu stritkers - vaisu11 0:2