Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vaisu11 dzbsmyduk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Shameem onderschept slim de pass. Shameem passt de bal met de wreef. Kumur is nu in balbezit. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - dzbsmyduk 1:0

12e minuut.
Yudhajit onderschept slim de pass. Yudhajit speelt de bal door. Gaganvihari is nu in balbezit. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vaisu11 - dzbsmyduk 1:1

17e minuut.
Kumur probeert naar een medespeler te passen. Muthukumar is nu in balbezit. Tiju is nu in balbezit. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muthukumar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Satin met een harde bal richting middenveld. Noronha kopt de bal weg. Gaganvihari is nu in balbezit. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vedanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Shameem is nu in balbezit. Shameem passt de bal in één keer door. Muthukumar rent richting de bal. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 59%, dzbsmyduk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vaisu11 - dzbsmyduk 1:1

48e minuut.
Nachiketa trapt de bal weg. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha probeert naar een medespeler te passen. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Shameem probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niranjan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yudhajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudhajit geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Venkatesh is nu in balbezit. Venkatesh passt de bal zonder na te denken. Niranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 50%, dzbsmyduk 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vaisu11 - dzbsmyduk 1:1