Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dzbsmyduk vaisu11
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Mahatapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa passt de bal in één keer door. Tiju rent richting de bal. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muthukumar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kumur rent richting de bal. Kumur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vedanga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kumur is nu in balbezit. Kumur geeft de bal voor. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar draait met de bal, schiet en ... Choudhari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - vaisu11 0:1

7e minuut.
Nachiketa trapt de bal weg. Shameem kopt de bal weg. Klungelig pakt Muthukumar de bal. Kumur is nu in balbezit. Kumur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Minakshi met een snelle inworp. Kumur rent richting de bal. Noronha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kumur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kumur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - vaisu11 0:2

15e minuut.
Noronha onderschept slim de pass. Noronha geeft een lange en hoge pass. Satin kopt de bal weg. Gaganvihari heeft problemen om de bal te vangen. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - vaisu11 1:2

19e minuut.
Daar is Shameem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shameem zijn tegenspeler op de grond. Shameem krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Noronha passt de bal zonder na te denken. Mahatapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noronha is nu in balbezit. Kumur rent richting de bal. Kumur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Niranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur onderschept slim de pass. Kumur probeert naar een medespeler te passen. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mahatapa speelt de bal door. Vedanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedanga speelt de bal door. Gaganvihari rent richting de bal. Gaganvihari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dzbsmyduk - vaisu11 2:2

37e minuut.
Nitesh passt de bal in één keer door. Gaganvihari is nu in balbezit. Shameem is nu in balbezit. Gaganvihari verovert de bal door een tackle van achteren. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 50%, vaisu11 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dzbsmyduk - vaisu11 2:2

51e minuut.
Satin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yudhajit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Niranjan geeft de bal voor. Gaganvihari rent richting de bal. Shameem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shameem krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Yudhajit passt de bal zonder na te denken. Nitesh is nu in balbezit. Met opzet legt Mahatapa zijn tegenspeler op de grond. Mahatapa krijgt een gele kaart. Nitesh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nitesh kan niet meer verder spelen. Sudarsan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa verovert de bal door een tackle van achteren. Mahatapa passt de bal met de wreef. Minakshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minakshi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Choudhari met een harde bal richting middenveld. Sudarsan kopt de bal weg. Daar is Pundarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satin. Gaganvihari raakt geblesseerd tijdens het duel. Noronha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 36%, vaisu11 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dzbsmyduk - vaisu11 2:2