Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inida stars` np
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Udipi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niraj. Udipi raakt geblesseerd tijdens het duel. Narasimban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vattyam de bal. Prabhath rent richting de bal. Prabhath haalt uit met een fantastische trap. Ravi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inida stars` - np 0:1

39e minuut.
Udipi passt de bal zonder na te denken. Shridhar is nu in balbezit. Shridhar geeft een hoge lob. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inida stars` 54%, np 46%.
inida stars` - np 0:1

52e minuut.
Anupam is nu in balbezit. Anupam speelt de bal door. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabhath draait met de bal, schiet en ... Ravi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inida stars` - np 0:2

74e minuut.
Klungelig pakt Rakhi de bal. Anupam is nu in balbezit. Samit rent richting de bal. Anupam onderschept slim de pass. Anupam draait met de bal, schiet en ... Ravi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Daar is Niraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasadsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasadsingh speelt de bal door. Visvajit rent richting de bal. Visvajit schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Shridhar de bal onder controle te krijgen. Visvajit rent richting de bal. Visvajit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inida stars` - np 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inida stars` 52%, np 48%.
inida stars` - np 1:2

np