Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fab 5 vaisu11
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Nachiketa trapt de bal weg. Maruthi heeft problemen om de bal te vangen. Maruthi probeert naar een medespeler te passen. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ishan passt de bal zonder na te denken. Karumuri rent richting de bal. Karumuri speelt de bal door. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - vaisu11 1:0

15e minuut.
Mahatapa probeert de bal aan de voet te houden. Maruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruthi passt de bal met de wreef. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Karumuri is nu in balbezit. Karumuri speelt de bal door. Maruthi is nu in balbezit. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Venkatesh met een sublieme pass. Minakshi rent richting de bal. Ishan begaat een overtreding. Ishan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minakshi neemt de hoekschop. Naini heeft problemen om de bal te vangen. Kumur is nu in balbezit. Kumur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Suravinda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maruthi de bal. Maruthi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 28%, vaisu11 72%.
Fab 5 - vaisu11 1:0

50e minuut.
Sanaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmistha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmistha geeft de bal voor. Muthukumar is nu in balbezit. Muthukumar schiet op doel. Lecamwasam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fab 5 - vaisu11 1:1

65e minuut.
Shameem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelaka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ishan probeert naar een medespeler te passen. Kelaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelaka met een sublieme pass. Minakshi heeft problemen om de bal te vangen. Minakshi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 54%, vaisu11 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fab 5 - vaisu11 1:1