Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vaisu11 Fab 5
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Venkatesh speelt de bal door. Maruthi is nu in balbezit. Maruthi met een sublieme pass. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maruthi schiet op doel. Nachiketa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ravikanth de bal. Maruthi rent richting de bal. Maruthi schiet op doel. Nachiketa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mahatapa kopt de bal weg. Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur onderschept slim de pass. Kumur schiet op doel. Lecamwasam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - Fab 5 1:0

18e minuut.
Mahatapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa passt de bal met de wreef. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kumur rent richting de bal. Ishan verovert de bal door een tackle van achteren. Maruthi probeert naar een medespeler te passen. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nachiketa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lecamwasam trapt de bal weg. Mahatapa kopt de bal weg. Satyanarayana rent richting de bal. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shameem is nu in balbezit. Maruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Maruthi passt de bal in één keer door. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap. Nachiketa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vaisu11 - Fab 5 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 48%, Fab 5 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vaisu11 - Fab 5 1:1

46e minuut.
Devdas rent richting de bal. Sanaka onderschept slim de pass. Sanaka passt de bal in één keer door. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Shameem bereikt de bal nog maar net als eerste. Shameem passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muthukumar de bal. Kumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur draait met de bal, schiet en ... Lecamwasam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vaisu11 - Fab 5 2:1

50e minuut.
Devdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumur verovert de bal door een tackle van achteren. Kumur met een sublieme pass. Muthukumar rent richting de bal. Muthukumar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Satyanarayana geeft een lange en hoge pass. Pundarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth verovert de bal door een tackle van achteren. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap. Nachiketa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vaisu11 - Fab 5 2:2

72e minuut.
Satyanarayana met de inworp. Karumuri rent richting de bal. Karumuri geeft een lange en hoge pass. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vaisu11 44%, Fab 5 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vaisu11 - Fab 5 2:2