Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramoo dzbsmyduk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Susarla probeert naar een medespeler te passen. SandipDas bereikt de bal nog maar net als eerste. SandipDas geeft de bal voor. Padmanabhan springt en kopt de bal. Manesh heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nitesh kopt de bal weg. Klungelig pakt Chetri de bal. Chetri passt de bal met de wreef. Nitesh rent richting de bal. Nitesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vedanga onderschept slim de pass. Vedanga geeft de bal voor. Gaganvihari kopt de bal weg. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Urjavaha is nu in balbezit. Nitesh verovert de bal door een tackle van achteren. Nitesh passt de bal met de wreef. Padmanabhan is nu in balbezit. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Manesh de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. SandipDas neemt de hoekschop. Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - dzbsmyduk 1:0

40e minuut.
Urjavaha rent richting de bal. Nitesh rent richting de bal. Gaganvihari is nu in balbezit. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ... Nakul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ramoo - dzbsmyduk 1:1

42e minuut.
SandipDas met een snelle inworp. Vishvatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedanga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vishvatma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vishvatma zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Choudhari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - dzbsmyduk 2:1

45e minuut.
Nakul trapt de bal weg. Vishvatma kopt de bal weg. Tiju heeft problemen om de bal te vangen. Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmanabhan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - dzbsmyduk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 45%, dzbsmyduk 55%.
ramoo - dzbsmyduk 3:1

48e minuut.
Manesh speelt de bal door. Daar is Tyagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyagi geeft een lange en hoge pass. Gaganvihari rent richting de bal. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nakul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chetri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yudhajit met de inworp. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - dzbsmyduk 3:2

82e minuut.
Tyagi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Susarla verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha schiet op doel. Nakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 60%, dzbsmyduk 40%.
ramoo - dzbsmyduk 3:2