Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dzbsmyduk ramoo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nakul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiju de bal. Padmanabhan rent richting de bal. Padmanabhan schiet op doel. Choudhari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Susarla onderschept slim de pass. Nitesh is nu in balbezit. Subhuja rent richting de bal. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh draait met de bal, schiet en ... Nakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vishvatma onderschept slim de pass. Vishvatma probeert naar een medespeler te passen. Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishvatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishvatma haalt uit met een fantastische trap. Choudhari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Padmanabhan geeft een hoge lob. Rajiv is nu in balbezit. Tiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajiv onderschept slim de pass. Rajiv schiet op doel. Choudhari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Rajiv de bal. Rajiv met een sublieme pass. Susarla rent richting de bal. Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - ramoo 0:1

41e minuut.
Inworp. Tyagi met de inworp. Susarla is nu in balbezit. Nitesh onderschept slim de pass. Nitesh schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 50%, ramoo 50%.
dzbsmyduk - ramoo 0:1

60e minuut.
SandipDas rent richting de bal. SandipDas passt de bal met de wreef. Vishvatma rent richting de bal. Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmanabhan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pragalsingh rent richting de bal. Pragalsingh met een sublieme pass. Tiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Padmanabhan verovert de bal door een tackle van achteren. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - ramoo 0:2

68e minuut.
Niranjan onderschept slim de pass. Niranjan geeft de bal voor. Vishvatma is nu in balbezit. Padmanabhan is nu in balbezit. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap. Choudhari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivatma rent richting de bal. Vivatma geeft de bal voor. Pragalsingh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Yudhajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudhajit geeft de bal voor. Daar is Susarla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitesh is nu in balbezit. Nitesh schiet op doel. Nakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 62%, ramoo 38%.
dzbsmyduk - ramoo 0:2