Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
np shreu stritkers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Udipi geeft een hoge lob. Inworp. Sukhdev met een snelle inworp. Jaidev rent richting de bal. Jaidev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Vikram de bal. Sukhdev rent richting de bal. Sukhdev probeert naar een medespeler te passen. Puskara rent richting de bal. Puskara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lakhani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukarman. Lakhani raakt geblesseerd tijdens het duel. Lakhani met een snel genomen vrije trap. Jaidev springt en kopt de bal. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap. Tyagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sukarman passt de bal met de wreef. Narasimban bereikt de bal nog maar net als eerste. Narasimban probeert naar een medespeler te passen. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabhath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 65%, shreu stritkers 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
np - shreu stritkers 0:0

49e minuut.
Sukhdev rent richting de bal. Sukhdev passt de bal zonder na te denken. Jaidev kan de bal niet met de borst controleren. Puskara rent richting de bal. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Shridhar rent richting de bal. Shridhar passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Narasimban de bal onder controle te krijgen. Puskara is nu in balbezit. Puskara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kulkarni probeert de bal aan de voet te houden. Shridhar kopt de bal weg. Jaidev is nu in balbezit. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Udipi speelt de bal door. Kulkarni is nu in balbezit. Kulkarni passt de bal in één keer door. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anupam passt de bal zonder na te denken. Amish is nu in balbezit. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
np - shreu stritkers 1:0

75e minuut.
Gambhir passt de bal in één keer door. Shridhar is nu in balbezit. Puskara verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sanjayparte rent richting de bal. Prabhath verovert de bal door een tackle van achteren. Anupam is nu in balbezit. Anupam schiet op doel. Amish probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 59%, shreu stritkers 41%.
np - shreu stritkers 1:0
np