Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shreu stritkers np
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Jaidev draait met de bal, schiet en ... Puskara springt en kopt de bal. Samuel kopt de bal weg. Kulkarni is nu in balbezit. Kulkarni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lakhani kopt de bal weg. Narasimban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - np 1:0

30e minuut.
Narasimban onderschept slim de pass. Narasimban passt de bal met de wreef. Mounil rent richting de bal. Sukarman verovert de bal door een tackle van achteren. Sukarman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gurudutt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gurudutt zal de hoekschop nemen. Sukhdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhdev schiet op doel. Tyagi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 47%, np 53%.
shreu stritkers - np 1:0

52e minuut.
Gavarasana rent richting de bal. Gavarasana geeft de bal voor. Daar is Mounil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabhath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gurudutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anupam passt de bal zonder na te denken. Daar is Jaidev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaidev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Prabhath rent richting de bal. Anupam is nu in balbezit. Prabhath is nu in balbezit. Anupam is nu in balbezit. Anupam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shreu stritkers - np 1:1

83e minuut.
Shridhar rent richting de bal. Shridhar passt de bal in één keer door. Jaidev probeert de bal aan de voet te houden. Puskara rent richting de bal. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - np 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 45%, np 55%.
shreu stritkers - np 2:1
np