Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baadshah Fab 5
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Devdas heeft problemen om de bal te vangen. Chandresh onderschept slim de pass. Chandresh met een sublieme pass. Meenakshisundaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Devdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sohan rent richting de bal. Devdas maakt een afschuwelijke overtreding. Devdas krijgt een gele kaart. Sohan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sohan met een snel genomen vrije trap. Satyanarayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sudama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth verovert de bal door een tackle van achteren. Maruthi is nu in balbezit. Maruthi haalt uit met een fantastische trap. Giriraj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - Fab 5 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 50%, Fab 5 50%.
baadshah - Fab 5 0:1

48e minuut.
Sohan kan de bal niet met de borst controleren. Chandresh is nu in balbezit. Devdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandresh onderschept slim de pass. Chandresh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baadshah - Fab 5 1:1

55e minuut.
Sohan verovert de bal door een tackle van achteren. Sohan probeert naar een medespeler te passen. Ghouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram verovert de bal door een tackle van achteren. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Kalluri speelt de bal door. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram met een sublieme pass. Chandresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandresh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Sudama controleert de bal met de borst. Maruthi rent richting de bal. Maruthi passt de bal zonder na te denken. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth schiet op doel. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rakala rent richting de bal. Rakala geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sudama de bal onder controle te krijgen. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Meenakshisundaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Naini is nu in balbezit. Meenakshisundaram verovert de bal door een tackle van achteren. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ... Lecamwasam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - Fab 5 2:1

79e minuut.
Sudama probeert naar een medespeler te passen. Chandresh rent richting de bal. Devdas is nu in balbezit. Chandresh verovert de bal door een tackle van achteren. Chandresh schiet op doel. Lecamwasam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - Fab 5 3:1

88e minuut.
Maruthi is nu in balbezit. Sudama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudama passt de bal met de wreef. Maruthi rent richting de bal. Maruthi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 44%, Fab 5 56%.
baadshah - Fab 5 3:1