Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fab 5 baadshah
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Chandresh draait met de bal, schiet en ... Lecamwasam speelt de bal door. Daar is Sarmistha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandresh rent richting de bal. Chandresh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sudama geeft een hoge lob. Meenakshisundaram heeft problemen om de bal te vangen. Chandresh rent richting de bal. Chandresh haalt uit met een fantastische trap. Lecamwasam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 0:1

20e minuut.
Ishan is nu in balbezit. Shridhar rent richting de bal. Chandresh rent richting de bal. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 0:2

22e minuut.
Sudama rent richting de bal. Sudama geeft een lange en hoge pass. Satyanarayana rent richting de bal. Meenakshisundaram verovert de bal door een tackle van achteren. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chandresh onderschept slim de pass. Ishan verovert de bal door een tackle van achteren. Meenakshisundaram verovert de bal door een tackle van achteren. Meenakshisundaram schiet op doel. Lecamwasam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sudama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudama speelt de bal door. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram schiet op doel. Lecamwasam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 54%, baadshah 46%.
Fab 5 - baadshah 0:3

61e minuut.
Maruthi is nu in balbezit. Sohan verovert de bal door een tackle van achteren. Sohan passt de bal zonder na te denken. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 0:4

65e minuut.
Maruthi met een sublieme pass. Giriraj is nu in balbezit. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap. Tarak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 1:4

88e minuut.
Giriraj trapt de bal weg. Chandresh rent richting de bal. Chandresh speelt de bal door. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - baadshah 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 58%, baadshah 42%.
Fab 5 - baadshah 1:5