Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dzbsmyduk np
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gambhir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarman heeft problemen om de bal te vangen. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath haalt uit met een fantastische trap. Choudhari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Shridhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shridhar passt de bal in één keer door. Daar is Vedanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anupam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - np 0:1

15e minuut.
Gambhir rent richting de bal. Gambhir met een sublieme pass. Vikram geeft de bal voor. Prabhath rent richting de bal. Prabhath haalt uit met een fantastische trap. Choudhari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - np 0:2

19e minuut.
Narasimban met de inworp. Shridhar rent richting de bal. Shridhar met een sublieme pass. Prabhath rent richting de bal. Prabhath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Narasimban bereikt de bal nog maar net als eerste. Narasimban geeft de bal voor. Gaganvihari probeert de bal aan de voet te houden. Yudhajit is nu in balbezit. Yudhajit geeft een hoge lob. Tyagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Yudhajit rent richting de bal. Samuel probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Nitesh de bal onder controle te krijgen. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Udipi passt de bal zonder na te denken. Datta heeft problemen om de bal te vangen. Gambhir begaat een overtreding. Gambhir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 38%, np 62%.
dzbsmyduk - np 0:2

46e minuut.
Anupam speelt de bal door. Klungelig pakt Prabhath de bal. Anupam rent richting de bal. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Anupam de bal. Anupam met een sublieme pass. Sukarman speelt de bal door. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabhath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gambhir kopt de bal weg. Datta rent richting de bal. Anupam rent richting de bal. Anupam schiet op doel. Choudhari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Yudhajit heeft problemen om de bal te vangen. Yudhajit geeft een hoge lob. Narasimban rent richting de bal. Gaganvihari verovert de bal door een tackle van achteren. Gaganvihari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitesh speelt de bal door. Samuel is nu in balbezit. Gaganvihari onderschept slim de pass. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gaganvihari kopt de bal weg. Yudhajit rent richting de bal. Yudhajit probeert naar een medespeler te passen. Tyagi is nu in balbezit. Tyagi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 57%, np 43%.
dzbsmyduk - np 0:2
np