Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
np dzbsmyduk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vedanga controleert de bal met de borst. Anupam is nu in balbezit. Anupam passt de bal met de wreef. Prabhath rent richting de bal. Prabhath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gaganvihari rent richting de bal. Nitesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari rent richting de bal. Nitesh is nu in balbezit. Nitesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Noronha rent richting de bal. Noronha met een sublieme pass. Yudhajit rent richting de bal. Yudhajit geeft de bal voor. Gaganvihari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
np - dzbsmyduk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 47%, dzbsmyduk 53%.
np - dzbsmyduk 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Udipi de bal. Nitesh verovert de bal door een tackle van achteren. Udipi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Udipi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Udipi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Manesh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vivatma komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yudhajit rent richting de bal. Yudhajit geeft een hoge lob. Daar is Shridhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitesh is nu in balbezit. Nitesh schiet op doel. Tyagi bokst de bal weg. Gaganvihari rent richting de bal. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
np - dzbsmyduk 0:2

77e minuut.
Daar is Vikram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vikram geeft een lange en hoge pass. Tiju rent richting de bal. Prabhath verovert de bal door een tackle van achteren. Prabhath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
np - dzbsmyduk 1:2

84e minuut.
Nitesh draait met de bal, schiet en ... Narasimban kopt de bal weg. Gaganvihari is nu in balbezit. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap. Tyagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
np - dzbsmyduk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 50%, dzbsmyduk 50%.
np - dzbsmyduk 1:3
np