Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fab 5 shreu stritkers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Jaidev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakala is nu in balbezit. Jaidev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jaidev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jaidev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Maruthi met een sublieme pass. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth draait met de bal, schiet en ... Gavarasana probeert de bal aan de voet te houden. Tarun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - shreu stritkers 1:0

14e minuut.
Maruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Ravikanth is nu in balbezit. Maruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kulkarni is nu in balbezit. Kulkarni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Naini de bal onder controle te krijgen. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kulkarni speelt de bal door. Lakhani rent richting de bal. Ravikanth onderschept slim de pass. Ravikanth draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amish de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - shreu stritkers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 45%, shreu stritkers 55%.
Fab 5 - shreu stritkers 2:0

47e minuut.
Lakhani passt de bal zonder na te denken. Puskara is nu in balbezit. Rakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara onderschept slim de pass. Puskara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - shreu stritkers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 50%, shreu stritkers 50%.
Fab 5 - shreu stritkers 2:1