Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramoo baadshah
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Subhuja onderschept slim de pass. Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap. Ratnakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 0:1

5e minuut.
Daar is Shridhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urjavaha rent richting de bal. Urjavaha passt de bal in één keer door. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 0:2

7e minuut.
Urjavaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram probeert naar een medespeler te passen. Chandresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandresh haalt uit met een fantastische trap. Nakul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pragalsingh is nu in balbezit. Chandresh onderschept slim de pass. Chandresh draait met de bal, schiet en ... Nakul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 0:3

11e minuut.
Kalluri geeft de bal voor. Pragalsingh kopt de bal weg. Subhuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalluri verovert de bal door een tackle van achteren. Kalluri speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 0:4

23e minuut.
Sohan onderschept slim de pass. Susarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sohan verovert de bal door een tackle van achteren. Chandresh is nu in balbezit. Chandresh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 0:5

41e minuut.
Klungelig pakt Susarla de bal. Chandresh rent richting de bal. Sohan speelt de bal door. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
SandipDas onderschept slim de pass. Jignesh probeert naar een medespeler te passen. Padmanabhan rent richting de bal. Padmanabhan schiet op doel. Tarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 56%, baadshah 44%.
ramoo - baadshah 1:5

58e minuut.
Oruganti passt de bal in één keer door. Vishvatma is nu in balbezit. Vishvatma passt de bal in één keer door. Padmanabhan is nu in balbezit. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - baadshah 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 46%, baadshah 54%.
ramoo - baadshah 2:5