Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
np vaisu11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Udipi speelt de bal door. Mahatapa rent richting de bal. Mahatapa passt de bal zonder na te denken. Minakshi rent richting de bal. Minakshi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mahatapa met een sublieme pass. Narasimban is nu in balbezit. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Muthukumar haalt uit met een fantastische trap. Tyagi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
np - vaisu11 0:1

17e minuut.
Muthukumar rent richting de bal. Narasimban is nu in balbezit. Muthukumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumur is nu in balbezit. Kumur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Venkatesh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narasimban met de inworp. Sukarman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Suravinda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vikram met de inworp. Gambhir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambhir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 52%, vaisu11 48%.
np - vaisu11 0:1

51e minuut.
Suravinda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gambhir met een snelle inworp. Anupam rent richting de bal. Anupam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Anupam verovert de bal door een tackle van achteren. Anupam passt de bal zonder na te denken. Prabhath bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabhath haalt uit met een fantastische trap. Satin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
np - vaisu11 1:1

80e minuut.
Daar is Narasimban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narasimban geeft een hoge lob. Mahatapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahatapa geeft een hoge lob. Sanaka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: np 46%, vaisu11 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
np - vaisu11 1:1
np