Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shreu stritkers inida stars`
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Sanjayparte rent richting de bal. Umrigar onderschept slim de pass. Umrigar probeert naar een medespeler te passen. Gunendran rent richting de bal. Gunendran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhani verovert de bal door een tackle van achteren. Purushottam rent richting de bal. Lakhani verovert de bal door een tackle van achteren. Lakhani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kulkarni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rakhi de bal onder controle te krijgen. Samit bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara is nu in balbezit. Puskara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Samit geeft een hoge lob. Inworp. Sukhdev met de inworp. Pals bereikt de bal nog maar net als eerste. Pals geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Samit passt de bal in één keer door. Daar is Gavarasana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavarasana passt de bal met de wreef. Puskara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Samit rent richting de bal. Samit passt de bal met de wreef. Umrigar met een sublieme pass. Visvajit rent richting de bal. Visvajit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shreu stritkers - inida stars` 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 48%, inida stars` 52%.
shreu stritkers - inida stars` 0:1

63e minuut.
Shanbhag rent richting de bal. Sukhdev onderschept slim de pass. Sukhdev met een sublieme pass. Puskara rent richting de bal. Puskara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lakhani speelt de bal door. Kulkarni rent richting de bal. Visvajit onderschept slim de pass. Gunendran rent richting de bal. Gunendran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shreu stritkers 55%, inida stars` 45%.
shreu stritkers - inida stars` 0:1