Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dzbsmyduk Fab 5
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Srivastava rent richting de bal. Srivastava geeft een lange en hoge pass. Tyagi is nu in balbezit. Tyagi draait met de bal, schiet en ... Ghouse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - Fab 5 1:0

22e minuut.
Satyanarayana rent richting de bal. Karumuri rent richting de bal. Karumuri geeft een lange en hoge pass. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Manesh passt de bal met de wreef. Datta is nu in balbezit. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruthi is nu in balbezit. Maruthi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ishan geeft een lange en hoge pass. Yudhajit probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satyanarayana met een snelle inworp. Karumuri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ghouse rent richting de bal. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan passt de bal in één keer door. Gaganvihari is nu in balbezit. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 57%, Fab 5 43%.
dzbsmyduk - Fab 5 1:0

70e minuut.
Sarmistha geeft de bal voor. Inworp. Tyagi met een snelle inworp. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dzbsmyduk - Fab 5 2:0

81e minuut.
Datta bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta geeft een lange en hoge pass. Srivastava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karumuri rent richting de bal. Karumuri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dzbsmyduk 49%, Fab 5 51%.
dzbsmyduk - Fab 5 2:0