Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fab 5 dzbsmyduk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nitesh rent richting de bal. Sarmistha begaat een overtreding. Nitesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaurang met een snel genomen vrije trap. Gaganvihari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - dzbsmyduk 0:1

11e minuut.
Manesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunil met de inworp. Maruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruthi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishan passt de bal zonder na te denken. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Ravikanth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravikanth schiet op doel. Manesh kopt de bal weg. Daar is Ravikanth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravikanth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fab 5 - dzbsmyduk 1:1

21e minuut.
Niranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niranjan probeert naar een medespeler te passen. Datta probeert naar een medespeler te passen. Gaganvihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - dzbsmyduk 1:2

22e minuut.
Klungelig pakt Ghouse de bal. Naini bereikt de bal nog maar net als eerste. Naini geeft een hoge lob. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fab 5 - dzbsmyduk 2:2

37e minuut.
Maruthi rent richting de bal. Niranjan onderschept slim de pass. Niranjan geeft een hoge lob. Gaganvihari rent richting de bal. Gaganvihari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tyagi is nu in balbezit. Tyagi passt de bal met de wreef. Ishan speelt de bal door. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - dzbsmyduk 3:2

44e minuut.
Ishan passt de bal in één keer door. Naini bereikt de bal nog maar net als eerste. Naini geeft een lange en hoge pass. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 43%, dzbsmyduk 57%.
Fab 5 - dzbsmyduk 3:2

54e minuut.
Tyagi passt de bal zonder na te denken. Sunil bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta maakt een afschuwelijke overtreding. Datta krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ravikanth onderschept slim de pass. Maruthi rent richting de bal. Maruthi passt de bal zonder na te denken. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Datta de bal. Gaurang is nu in balbezit. Maruthi speelt de bal door. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth schiet op doel. Choudhari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sunil neemt de hoekschop. Karumuri kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sarmistha kopt de bal weg. Sunil is nu in balbezit. Sunil geeft de bal voor. Ravikanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravikanth draait met de bal, schiet en ... Choudhari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fab 5 - dzbsmyduk 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fab 5 43%, dzbsmyduk 57%.
Fab 5 - dzbsmyduk 4:2