Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramoo vaisu11
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Satin kopt de bal weg. SandipDas bereikt de bal nog maar net als eerste. Shameem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shameem krijgt een gele kaart. SandipDas raakt geblesseerd tijdens het duel. Susarla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Padmanabhan heeft problemen om de bal te vangen. Padmanabhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mahatapa onderschept slim de pass. Mahatapa speelt de bal door. Venkatesh is nu in balbezit. Rajiv onderschept slim de pass. Rajiv geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
SandipDas geeft de bal voor. Padmanabhan is nu in balbezit. Mahatapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padmanabhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vishvatma legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nachiketa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Padmanabhan is nu in balbezit. Padmanabhan passt de bal in één keer door. Suravinda controleert de bal met de borst. Vishvatma rent richting de bal. Vishvatma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ramoo - vaisu11 1:0

34e minuut.
Padmanabhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishvatma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahatapa. Mahatapa krijgt een gele kaart. Vishvatma raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vishvatma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Suravinda is nu in balbezit. Suravinda geeft de bal voor. Kumur speelt de bal door. Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthukumar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 45%, vaisu11 55%.
ramoo - vaisu11 1:0

54e minuut.
Kumur is nu in balbezit. Susarla maakt een afschuwelijke overtreding. Kumur raakt geblesseerd tijdens het duel. Suravinda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Subhuja heeft problemen om de bal te vangen. Sanaka probeert naar een medespeler te passen. Muthukumar heeft problemen om de bal te vangen. Muthukumar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rajiv probeert naar een medespeler te passen. Kumur is nu in balbezit. Muthukumar rent richting de bal. Kumur rent richting de bal. Kumur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramoo 63%, vaisu11 37%.
ramoo - vaisu11 1:0