Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baadshah np
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Udipi rent richting de bal. Chandresh verovert de bal door een tackle van achteren. Chandresh probeert naar een medespeler te passen. Meenakshisundaram rent richting de bal. Meenakshisundaram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Udipi passt de bal met de wreef. Anupam is nu in balbezit. Prabhath rent richting de bal. Prabhath draait met de bal, schiet en ... Tarak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Sohan speelt de bal door. Narasimban is nu in balbezit. Meenakshisundaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenakshisundaram schiet op doel. Tyagi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Udipi passt de bal met de wreef. Narasimban rent richting de bal. Meenakshisundaram onderschept slim de pass. Meenakshisundaram haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Jignesh rent richting de bal. Gambhir verovert de bal door een tackle van achteren. Gambhir met een sublieme pass. Anupam is nu in balbezit. Anupam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 50%, np 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baadshah - np 0:0

47e minuut.
Sudama met een sublieme pass. Sohan is nu in balbezit. Sohan passt de bal in één keer door. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
baadshah - np 1:0

51e minuut.
Jignesh rent richting de bal. Gambhir verovert de bal door een tackle van achteren. Gambhir passt de bal in één keer door. Anupam rent richting de bal. Anupam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Shridhar geeft een lange en hoge pass. Sukarman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarman probeert naar een medespeler te passen. Prabhath is nu in balbezit. Prabhath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gambhir speelt de bal door. Klungelig pakt Udipi de bal. Udipi geeft een hoge lob. Prabhath rent richting de bal. Prabhath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Samuel rent richting de bal. Samuel met een sublieme pass. Narasimban probeert de bal aan de voet te houden. Meenakshisundaram is nu in balbezit. Meenakshisundaram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shridhar is nu in balbezit. Narasimban onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oruganti met de inworp. Shridhar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baadshah 63%, np 37%.
baadshah - np 1:0
np