Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santosh XI prathmesh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Unnikrishnan rent richting de bal. Unnikrishnan geeft de bal voor. Udayan rent richting de bal. Ramprakash onderschept slim de pass. Ramprakash haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Unnikrishnan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manglorkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hindocha rent richting de bal. Hindocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kurtha kopt de bal weg. Daar is Visweswaramurthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visweswaramurthy speelt de bal door. Ramprakash rent richting de bal. Ramprakash haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Potluri is nu in balbezit. Potluri geeft een hoge lob. Malhotra probeert de bal aan de voet te houden. Ramprakash is nu in balbezit. Ramprakash draait met de bal, schiet en ... Arihant bokst de bal weg.

40e minuut.
Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramprakash rent richting de bal. Ramprakash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 36%, prathmesh 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santosh XI - prathmesh 0:0

56e minuut.
Naini is nu in balbezit. Hindocha is nu in balbezit. Naini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hindocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dharuna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dharuna probeert naar een medespeler te passen. Sarmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmad passt de bal met de wreef. Hindocha is nu in balbezit. Hindocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Unnikrishnan geeft een hoge lob. Inworp. Manglorkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hindocha is nu in balbezit. Hindocha geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - prathmesh 0:1

77e minuut.
Visweswaramurthy geeft een hoge lob. Satishkumar kopt de bal weg. Malhotra probeert de bal aan de voet te houden. Ramprakash rent richting de bal. Ramprakash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ramprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramprakash haalt uit met een fantastische trap. Balamani probeert naar een medespeler te passen. Ramprakash rent richting de bal. Ramprakash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santosh XI - prathmesh 1:1

85e minuut.
Ramprakash passt de bal met de wreef. Indrajit is nu in balbezit. Sarwate begaat een overtreding. Sarwate krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 42%, prathmesh 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santosh XI - prathmesh 1:1