Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santosh XI daremp teesto
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Vipperla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gopivallabha. Vipperla raakt geblesseerd tijdens het duel. Pusan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - daremp teesto 0:1

26e minuut.
Gopivallabha speelt de bal door. Narasimhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naini. Naini krijgt een gele kaart. Narasimhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Narasimhan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vipperla geeft een lange en hoge pass. Yauvani kopt de bal weg. Klungelig pakt Naini de bal. Narasimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Narasimhan draait met de bal, schiet en ... Kaith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Narasimhan rent richting de bal. Gopivallabha rent richting de bal. Narasimhan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narasimhan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hridayesh met een snelle inworp. Pusan heeft problemen om de bal te vangen. Pusan probeert naar een medespeler te passen. Narasimhan rent richting de bal. Narasimhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - daremp teesto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 68%, daremp teesto 32%.
Santosh XI - daremp teesto 0:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yauvani met de inworp. Sandipan heeft problemen om de bal te vangen. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy haalt uit met een fantastische trap. Tulunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 54%, daremp teesto 46%.
Santosh XI - daremp teesto 0:2