Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SNOWKIDZ ssssssssssssssss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Vaikuntam passt de bal zonder na te denken. Swapnil is nu in balbezit. Swapnil met een sublieme pass. Giridharan bereikt de bal nog maar net als eerste. Giridharan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Gowd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Giridharan rent richting de bal. Cherukuri is nu in balbezit. Cherukuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Valli heeft problemen om de bal te vangen. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cherukuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giridharan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Das rent richting de bal. Nityasundar verovert de bal door een tackle van achteren. Nityasundar speelt de bal door. Gowd is nu in balbezit. Gowd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gowd bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvvoori verovert de bal door een tackle van achteren. Duvvoori speelt de bal door. Lolla rent richting de bal. Lolla haalt uit met een fantastische trap. Sarwate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNOWKIDZ 46%, ssssssssssssssss 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SNOWKIDZ - ssssssssssssssss 0:0

65e minuut.
Nityasundar verovert de bal door een tackle van achteren. Das onderschept slim de pass. Das passt de bal in één keer door. Lolla is nu in balbezit. Lolla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Das bereikt de bal nog maar net als eerste. Giridharan onderschept slim de pass. Giridharan probeert naar een medespeler te passen. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherukuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SNOWKIDZ - ssssssssssssssss 0:1

70e minuut.
Lolla passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanwar met de inworp. Mathew is nu in balbezit. Mathew geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cherukuri is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherukuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SNOWKIDZ - ssssssssssssssss 0:2

77e minuut.
Gowd bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvvoori verovert de bal door een tackle van achteren. Duvvoori passt de bal zonder na te denken. Lolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNOWKIDZ 52%, ssssssssssssssss 48%.
SNOWKIDZ - ssssssssssssssss 0:2