Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santosh XI ssssssssssssssss
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Dalmiya passt de bal zonder na te denken. Satishkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanwar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kanwar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Gowd rent richting de bal. Giridharan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potluri. Potluri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dalmiya rent richting de bal. Kanitkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmiya onderschept slim de pass. Dalmiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vaikuntam verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikuntam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrajit met de inworp. Najeeb geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 55%, ssssssssssssssss 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santosh XI - ssssssssssssssss 0:0

49e minuut.
Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowd onderschept slim de pass. Gowd speelt de bal door. Giridharan is nu in balbezit. Giridharan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hinduja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrajit met een snelle inworp. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Vaikuntam is nu in balbezit. Vaikuntam passt de bal in één keer door. Najeeb met een sublieme pass. Dalmiya is nu in balbezit. Dalmiya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Potluri passt de bal in één keer door. Satishkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Satishkumar met een sublieme pass. Dalmiya rent richting de bal. Dalmiya schiet op doel. Sarwate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb probeert naar een medespeler te passen. Dalmiya rent richting de bal. Dalmiya haalt uit met een fantastische trap. Sarwate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 44%, ssssssssssssssss 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santosh XI - ssssssssssssssss 0:0