Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madesh daremp teesto
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Yauvani probeert naar een medespeler te passen. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Choughoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhurvasula wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Yauvani speelt de bal door. Meghnad is nu in balbezit. Meghnad passt de bal in één keer door. Dhurvasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhurvasula haalt uit met een fantastische trap. Sashekala bokst de bal weg.

43e minuut.
Pusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusan geeft een lange en hoge pass. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ... Chapman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madesh - daremp teesto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madesh 61%, daremp teesto 39%.
madesh - daremp teesto 0:1

47e minuut.
Srijoy kopt de bal weg. Meghnad bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghnad passt de bal in één keer door. Daar is Dhurvasula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhurvasula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pires is nu in balbezit. Pires geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duranjaya de bal. Saurav rent richting de bal. Saurav draait met de bal, schiet en ... Tulunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pires speelt de bal door. Cheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheran probeert naar een medespeler te passen. Saurav is nu in balbezit. Saurav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madesh 51%, daremp teesto 49%.
madesh - daremp teesto 0:1