Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prathmesh ssssssssssssssss
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Gowd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanwar is nu in balbezit. Kanwar passt de bal met de wreef. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherukuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gowd rent richting de bal. Manju verovert de bal door een tackle van achteren. Manju passt de bal met de wreef. Sarmad is nu in balbezit. Sarmad draait met de bal, schiet en ... Sarwate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarmad rent richting de bal. Sarmad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prathmesh - ssssssssssssssss 1:0

33e minuut.
Cherukuri rent richting de bal. Dharuna onderschept slim de pass. Giridharan rent richting de bal. Cherukuri is nu in balbezit. Cherukuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
prathmesh - ssssssssssssssss 1:1

39e minuut.
Dharuna met een sublieme pass. Sarmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar rent richting de bal. Sarmad onderschept slim de pass. Sarmad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prathmesh 32%, ssssssssssssssss 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prathmesh - ssssssssssssssss 1:1

49e minuut.
Manju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanwar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manju is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dharuna met een snel genomen vrije trap. Vaikuntam kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gowd heeft problemen om de bal te vangen. Gowd passt de bal zonder na te denken. Mathew met een sublieme pass. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherukuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Manglorkar geeft een hoge lob. Manju kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hindocha de bal onder controle te krijgen. Sarmad is nu in balbezit. Sarmad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sarwate trapt de bal weg van het doel. Giridharan kopt de bal weg. Balamani probeert de bal aan de voet te houden. Cherukuri is nu in balbezit. Cherukuri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Manju met de inworp. Klungelig pakt Hindocha de bal. Dharuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharuna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hindocha verovert de bal door een tackle van achteren. Hindocha passt de bal zonder na te denken. Vaikuntam met een sublieme pass. Sarmad controleert de bal met de borst. Sarmad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prathmesh 31%, ssssssssssssssss 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prathmesh - ssssssssssssssss 1:1