Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santosh XI SNOWKIDZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Das raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manendra komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Jinendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Satishkumar verovert de bal door een tackle van achteren. Satishkumar probeert naar een medespeler te passen. Dalmiya is nu in balbezit. Dalmiya schiet op doel. Mandayam bokst de bal weg.

24e minuut.
Dalmiya rent richting de bal. Valli is nu in balbezit. Dalmiya verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmiya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - SNOWKIDZ 1:0

40e minuut.
Duvvoori is nu in balbezit. Duvvoori passt de bal in één keer door. Daar is Rishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lolla is nu in balbezit. Lolla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Jinendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Satishkumar verovert de bal door een tackle van achteren. Satishkumar geeft een lange en hoge pass. Dalmiya rent richting de bal. Dalmiya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duvvoori is nu in balbezit. Potluri begaat een overtreding. Duvvoori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manendra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lolla rent richting de bal. Nayudu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lolla raakt geblesseerd tijdens het duel. Lolla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santosh XI - SNOWKIDZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 60%, SNOWKIDZ 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santosh XI - SNOWKIDZ 1:1

47e minuut.
Duvvoori is nu in balbezit. Duvvoori passt de bal in één keer door. Naini rent richting de bal. Lolla rent richting de bal. Lolla draait met de bal, schiet en ... Kaith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - SNOWKIDZ 1:2

57e minuut.
Kaith trapt de bal weg van het doel. Manendra kopt de bal weg. Daar is Nayudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lolla rent richting de bal. Lolla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Visweswaramurthy met een sublieme pass. Dalmiya rent richting de bal. Manendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmiya onderschept slim de pass. Dalmiya draait met de bal, schiet en ... Mandayam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santosh XI - SNOWKIDZ 2:2

73e minuut.
Trishwant met de inworp. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy speelt de bal door. Dalmiya is nu in balbezit. Dalmiya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Duvvoori rent richting de bal. Duvvoori passt de bal zonder na te denken. Naini rent richting de bal. Lolla verovert de bal door een tackle van achteren. Lolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - SNOWKIDZ 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 43%, SNOWKIDZ 57%.
Santosh XI - SNOWKIDZ 2:3