Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santosh XI madesh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Indrajit bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrajit met een sublieme pass. Saloni heeft problemen om de bal te vangen. Visweswaramurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Visweswaramurthy draait met de bal, schiet en ... Sashekala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rishi rent richting de bal. Rishi geeft een lange en hoge pass. Potluri speelt de bal door. Dalmiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmiya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - madesh 1:0

18e minuut.
Gurudutt passt de bal in één keer door. Unnikrishnan rent richting de bal. Unnikrishnan geeft een lange en hoge pass. Dalmiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmiya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Indrajit kopt de bal weg. Cheran kan de bal niet met de borst controleren. Cheran probeert naar een medespeler te passen. Mansukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansukh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mansukh rent richting de bal. Naini onderschept slim de pass. Naini speelt de bal door. Dalmiya is nu in balbezit. Dalmiya haalt uit met een fantastische trap. Sashekala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - madesh 2:0

28e minuut.
Potluri kopt de bal weg. Chapman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalmiya rent richting de bal. Dalmiya schiet op doel. Sashekala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - madesh 3:0

33e minuut.
Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Potluri geeft een hoge lob. Daar is Dalmiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmiya haalt uit met een fantastische trap. Sashekala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - madesh 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 53%, madesh 47%.
Santosh XI - madesh 4:0

54e minuut.
Cheran kopt de bal weg. Potluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheran is nu in balbezit. Mansukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansukh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Potluri is nu in balbezit. Potluri geeft een lange en hoge pass. Satishkumar probeert naar een medespeler te passen. Dalmiya rent richting de bal. Dalmiya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Choughoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmiya onderschept slim de pass. Dalmiya passt de bal met de wreef. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santosh XI - madesh 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santosh XI 38%, madesh 62%.
Santosh XI - madesh 5:0