Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prathmesh SNOWKIDZ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Malhotra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trishwant met een snelle inworp. Duvvoori is nu in balbezit. Duvvoori geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Manju rent richting de bal. Manju geeft de bal voor. Hindocha kopt de bal weg. Sarmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prathmesh - SNOWKIDZ 1:0

29e minuut.
Duvvoori bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvvoori passt de bal zonder na te denken. Lolla rent richting de bal. Lolla draait met de bal, schiet en ... Udayan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dharuna probeert de bal met de borst te controleren. Duvvoori rent richting de bal. Duvvoori speelt de bal door. Daar is Lolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lolla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dharuna passt de bal zonder na te denken. Hindocha rent richting de bal. Das rent richting de bal. Sarmad verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmad draait met de bal, schiet en ... Mandayam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prathmesh 49%, SNOWKIDZ 51%.
prathmesh - SNOWKIDZ 1:0

56e minuut.
Mandayam trapt de bal weg. Lath rent richting de bal. Lath speelt de bal door. Trishwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Trishwant geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duvvoori verovert de bal door een tackle van achteren. Duvvoori passt de bal zonder na te denken. Kurtha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolla verovert de bal door een tackle van achteren. Lolla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Duvvoori met een sublieme pass. Kurtha rent richting de bal. Kurtha geeft een lange en hoge pass. Sarmad rent richting de bal. Sarmad draait met de bal, schiet en ... Mandayam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
prathmesh - SNOWKIDZ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prathmesh 49%, SNOWKIDZ 51%.
prathmesh - SNOWKIDZ 2:0