Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SNOWKIDZ prathmesh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trishwant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lath rent richting de bal. Lath geeft een lange en hoge pass. Balamani kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lolla is nu in balbezit. Lolla haalt uit met een fantastische trap. Arihant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Das onderschept slim de pass. Das passt de bal met de wreef. Sarmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jinendra de bal onder controle te krijgen. Mandayam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Trishwant rent richting de bal. Duvvoori bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvvoori met een sublieme pass. Lolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra passt de bal met de wreef. Sarmad rent richting de bal. Sarmad draait met de bal, schiet en ... Mandayam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SNOWKIDZ - prathmesh 0:1

26e minuut.
Das bereikt de bal nog maar net als eerste. Das geeft de bal voor. Valli rent richting de bal. Sarmad verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmad schiet op doel. Mandayam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dharuna geeft een hoge lob. Inworp. Trishwant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duvvoori rent richting de bal. Duvvoori geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SNOWKIDZ - prathmesh 1:1

41e minuut.
Valli geeft de bal voor. Daar is Trishwant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trishwant speelt de bal door. Lolla rent richting de bal. Lolla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNOWKIDZ 48%, prathmesh 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SNOWKIDZ - prathmesh 1:1

89e minuut.
Sarwate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manju geeft een lange en hoge pass. Shafiqul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarmad rent richting de bal. Sarmad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNOWKIDZ 58%, prathmesh 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SNOWKIDZ - prathmesh 1:1