Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deccen rovers daremp teesto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Meghnad is nu in balbezit. Meghnad geeft de bal voor. Klungelig pakt Kodali de bal. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula draait met de bal, schiet en ... Daruka bokst de bal weg.

12e minuut.
Dharmendra probeert naar een medespeler te passen. Yauvani rent richting de bal. Kodali verovert de bal door een tackle van achteren. Lalitmohan rent richting de bal. Lalitmohan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kenchammana geeft de bal voor. Vipperla kopt de bal weg. Narasimhan is nu in balbezit. Narasimhan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parantap de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
deccen rovers - daremp teesto 0:1

38e minuut.
Kodali bereikt de bal nog maar net als eerste. Narasimhan onderschept slim de pass. Narasimhan speelt de bal door. Meghnad heeft problemen om de bal te vangen. Meghnad geeft de bal voor. Daruka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Yauvani passt de bal zonder na te denken. Meghnad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dharmendra de bal. Dhurvasula rent richting de bal. Dhurvasula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deccen rovers 70%, daremp teesto 30%.
deccen rovers - daremp teesto 0:1

47e minuut.
Pusan passt de bal met de wreef. Vipperla is nu in balbezit. Niki rent richting de bal. Vipperla onderschept slim de pass. Vipperla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pusan. Pusan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sandipan rent richting de bal. Yamni rent richting de bal. Yauvani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yauvani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deccen rovers 69%, daremp teesto 31%.
deccen rovers - daremp teesto 0:1