Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Madrid RFC092
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mangalvedhe kopt de bal weg. Daar is Mukund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surendran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukund verovert de bal door een tackle van achteren. Mukund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
United Madrid - RFC092 1:0

6e minuut.
Chinmay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surendran. Chinmay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chinmay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tilak is nu in balbezit. Tilak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Samiksha de bal onder controle te krijgen. Jagannath bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannath verovert de bal door een tackle van achteren. Jagannath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Madrid - RFC092 1:1

30e minuut.
Chinmay is nu in balbezit. Samiksha rent richting de bal. Samiksha passt de bal zonder na te denken. Madan rent richting de bal. Jagannath verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vinata passt de bal zonder na te denken. Surendran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mukund. Mukund krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sidda passt de bal met de wreef. Samiksha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chinmay. Chinmay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 50%, RFC092 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Madrid - RFC092 1:1

53e minuut.
Mangalvedhe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ubriani komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Samiksha onderschept slim de pass. Samiksha speelt de bal door. Madan is nu in balbezit. Perumal is nu in balbezit. Perumal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Madan rent richting de bal. Madan geeft een lange en hoge pass. Uday geeft de bal voor. Sidda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 52%, RFC092 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Madrid - RFC092 1:1