Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Madrid CHADHA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Hemalatha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinmay onderschept slim de pass. Chinmay passt de bal met de wreef. Tilak is nu in balbezit. Tilak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sathaye rent richting de bal. Mukund verovert de bal door een tackle van achteren. Mukund probeert naar een medespeler te passen. Tilak is nu in balbezit. Tilak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Santhanam verovert de bal door een tackle van achteren. Santhanam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kriti de bal. Nikitha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 34%, CHADHA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Madrid - CHADHA 0:0

65e minuut.
Hemalatha verovert de bal door een tackle van achteren. Hemalatha passt de bal in één keer door. Vinata speelt de bal door. Tilak rent richting de bal. Tilak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hemalatha speelt de bal door. Soumyabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumyabrata probeert naar een medespeler te passen. Santhanam bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhanam geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. More probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Agarwal rent richting de bal. Khot verovert de bal door een tackle van achteren. Khot passt de bal in één keer door. Nikitha is nu in balbezit. Nikitha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Chinmay de bal onder controle te krijgen. Vinata is nu in balbezit. Vinata met een sublieme pass. Tilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Madrid 40%, CHADHA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Madrid - CHADHA 0:0