Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team orton bragil
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mangalwadi is nu in balbezit. Mangalwadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vasudev de bal. Vasudev schiet op doel. Keshav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vasudev rent richting de bal. Rakshit maakt een afschuwelijke overtreding. Vasudev raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamil komt bij de bal en schiet. Keshav maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vasudev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team orton - bragil 1:0

6e minuut.
Sailesh is nu in balbezit. Rajanikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajanikant probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
team orton - bragil 1:1

12e minuut.
Mittur probeert naar een medespeler te passen. Mangalwadi rent richting de bal. Mangalwadi probeert naar een medespeler te passen. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
team orton - bragil 2:1

21e minuut.
Markendaya rent richting de bal. Narayanaswamy rent richting de bal. Markendaya onderschept slim de pass. Rajanikant is nu in balbezit. Rajanikant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roble geeft een hoge lob. Pratosh heeft problemen om de bal te vangen. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron draait met de bal, schiet en ... Niveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Sailesh met een sublieme pass. Jamil rent richting de bal. Rakshit begaat een overtreding. Rakshit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team orton 60%, bragil 40%.
team orton - bragil 2:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niveda met een harde bal richting middenveld. Markendaya geeft de bal voor. Aron is nu in balbezit. Aron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niveda trapt de bal weg van het doel. Jamil kopt de bal weg. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sailesh is nu in balbezit. Sailesh passt de bal zonder na te denken. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev draait met de bal, schiet en ... Keshav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team orton - bragil 3:1

62e minuut.
Rakshit probeert naar een medespeler te passen. Roble bereikt de bal nog maar net als eerste. Roble passt de bal met de wreef. Rajanikant is nu in balbezit. Rajanikant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team orton 52%, bragil 48%.
team orton - bragil 3:1