Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bragil team orton
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rakshit bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakshit passt de bal met de wreef. Aron rent richting de bal. Aron haalt uit met een fantastische trap. Niveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Markendaya kopt de bal weg. Sahar is nu in balbezit. Swaminathan begaat een overtreding. Sahar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Roble geeft de bal voor. Swaminathan probeert de bal aan de voet te houden. Aron is nu in balbezit. Aron haalt uit met een fantastische trap. Rajanikant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niveda bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajanikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailesh onderschept slim de pass. Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rajanikant passt de bal met de wreef. Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron schiet op doel. Niveda probeert wanhopig de bal te grijpen. Ramamurti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bragil - team orton 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Markendaya de bal. Narayanaswamy rent richting de bal. Narayanaswamy passt de bal zonder na te denken. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bragil - team orton 1:1

34e minuut.
Jamil is nu in balbezit. Vasudev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podury. Vasudev raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamil komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bragil 40%, team orton 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bragil - team orton 1:1

49e minuut.
Rakshit geeft een hoge lob. Mittur is nu in balbezit. Mittur geeft een hoge lob. Vasudev rent richting de bal. Vasudev schiet op doel. Keshav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vasudev de bal onder controle te krijgen. Hrishikesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev verovert de bal door een tackle van achteren. Vasudev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sailesh geeft de bal voor. Hrishikesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev schiet op doel. Keshav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bragil - team orton 1:2

70e minuut.
Sailesh heeft problemen om de bal te vangen. Ramamurti is nu in balbezit. Rajanikant onderschept slim de pass. Aron is nu in balbezit. Aron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bragil - team orton 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bragil 48%, team orton 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bragil - team orton 2:2